Heeft u geldproblemen en kunt u bijvoorbeeld deze maand de huur niet betalen of geen boodschappen doen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u!

Activiteiten welke mede

door SHLG gerealiseerd zijn. 

Shlg 62 1.1280x0

Kerstpakketten van SHLG

Het is ondertussen een traditie, de kerstpakketten van de SHLG, en dit jaar meer dan ooit voor velen een welkome aanvulling op de dagelijkse boodschappen(en dat kleine beetje extra voor de kerstdagen). Op vrijdag 9 december zijn de 230 pakketten in de RK kerk in Lochem ingepakt en op de zaterdag erna in Lochem, Barchem en Laren door de vrijwilligers rondgebracht. Het mooie van deze actie is dat de pakketten met dankbaarheid worden ontvangen en dat het inpakken en rondbrengen met plezier door de vrijwilligers wordt gedaan: allen dank daarvoor!

Heeft uzelf geldproblemen en kunt u bijvoorbeeld deze maand de huur niet betalen of geen boodschappen doen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Stichting Hulpverlening Lochemse Geloofsgemeenschappen

SHLG is een stichting die zich inzet voor het verlenen van hulp aan inwoners van de gemeente Lochem die in financiële nood verkeren. SHLG biedt eenmalige giften of leningen aan om mensen te ondersteunen bij acute geldproblemen (zoals het niet kunnen betalen van de huur of geen boodschappen kunnen doen).  Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Daarnaast biedt de stichting ook ondersteuning bij terugkerende geldproblemen en kan zij helpen bij het aanvragen van bijvoorbeeld toeslagen. SHLG werkt samen met andere organisaties en instanties in de gemeente Lochem om mensen zo goed mogelijk te helpen.

Direct contact

06 17 18 03 90