Heeft u geldproblemen en kunt u bijvoorbeeld deze maand de huur niet betalen of geen boodschappen doen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u!

Over Ons

Bij de Stichting Hulpverlening Lochemse Geloofsgemeenschappen (SHLG) hebben we als missie om mensen in de plaatsen Barchem, Laren en Lochem die in financiële nood verkeren te ondersteunen. Dit doen we door hen een eenmalige gift te geven als springplank of vangnet, wanneer andere voorzieningen niet kunnen helpen. Het maakt niet uit of iemand wel of geen lid is van een kerk, wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft.

Onze naam danken we aan het gezamenlijke initiatief van de kerken in Barchem, Laren en Lochem, maar ons werk strekt zich uit naar alle bewoners van deze plaatsen die in financiële nood verkeren.

Financial analysis 2023 01 24 13 55 26 utc

Doelstelling

Onze doelstelling is om mensen in acute financiële nood te helpen en hen op weg te helpen naar een betere financiële situatie. Daarvoor werken wij ook samen met andere hulporganisaties en instanties om ervoor te zorgen dat mensen de juiste hulp krijgen die ze nodig hebben.

Onze hulp is onder meer gericht op het bieden van eenmalige financiële giften. Hiermee willen we mensen een steuntje in de rug geven, zodat ze snel weer op eigen benen kunnen staan. Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het vinden van de juiste hulpverlening en het aanpakken van de onderliggende problemen.

Jesus christ gives a helping hand to the faithful 2021 08 26 16 26 25 utc

Bij SHLG geloven we dat iedereen recht heeft op een waardig bestaan. Daarom zetten we ons in voor mensen die in financiële nood verkeren en helpen we hen op weg naar een betere financiële situatie.

Als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) zijn we transparant over onze organisatie en financiën. Hier kunt u ons organogram vinden en onze verantwoording, zodat u kunt zien hoe we werken en waar uw donaties naartoe gaan (mits deze openbaar gemaakt mogen worden in verband met de privacy). 

Heeft uzelf geldproblemen en kunt u bijvoorbeeld deze maand de huur niet betalen of geen boodschappen doen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Stichting Hulpverlening Lochemse Geloofsgemeenschappen

SHLG is een stichting die zich inzet voor het verlenen van hulp aan inwoners van de gemeente Lochem die in financiële nood verkeren. SHLG biedt eenmalige giften of leningen aan om mensen te ondersteunen bij acute geldproblemen (zoals het niet kunnen betalen van de huur of geen boodschappen kunnen doen).  Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. SHLG werkt samen met andere organisaties en instanties in de gemeente Lochem om mensen zo goed mogelijk te helpen.

Direct contact

06 17 18 03 90