Heeft u geldproblemen en kunt u bijvoorbeeld deze maand de huur niet betalen of geen boodschappen doen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u!

Hulp bij acute geldnood in Barchem, Laren en Lochem.

Download

ANBI-status

Als u een schenking doet aan een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), zoals SHLG, mag u deze onder bepaalde voorwaarden aftrekken van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting. 

Onze ANBI-status betekent ook dat wij zelf geen schenk- of erfbelasting hoeven te betalen over uw gift. RSIN/FISCAALNUMMER: 815917557 

Exploitatieoverzicht 2023

Financieel jaaroverzicht 2022

Heeft uzelf geldproblemen en kunt u bijvoorbeeld deze maand de huur niet betalen of geen boodschappen doen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Stichting Hulpverlening Lochemse Geloofsgemeenschappen

SHLG is een stichting die zich inzet voor het verlenen van hulp aan inwoners van de gemeente Lochem die in financiële nood verkeren. SHLG biedt eenmalige giften of leningen aan om mensen te ondersteunen bij acute geldproblemen (zoals het niet kunnen betalen van de huur of geen boodschappen kunnen doen).  Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. SHLG werkt samen met andere organisaties en instanties in de gemeente Lochem om mensen zo goed mogelijk te helpen.

Direct contact

06 17 18 03 90